Več kot polovico slovenskih spletnih uporabnikov zanimajo informacije o zdravju in zdravilih English

Več kot polovico slovenskih spletnih uporabnikov zanimajo informacije o zdravju in zdravilih

Ljubljana, 11. november 2013: Po zadnjih podatkih MOSS vsaj 54,10 odstotka slovenskih spletnih uporabnikov zanimajo informacije o zdravju in zdravilih.

 Po zadnjih podatkih MOSS informacije o zdravju in zdravilih zelo zanimajo 13,50 odstotka slovenskih spletnih uporabnikov, 40,60 odstotka uporabnikov je odgovorilo, da jih takšne informacije zanimajo, 22,60 odstotka uporabnikov informacije o zdravju in zdravilih niti zanimajo niti ne zanimajo, 9,80 odstotka spletnih uporabnikov te informacije ne zanimajo, 13,50 odstotka slovenskih spletnih uporabnikov pa je odgovorilo, da jih tovrstne informacije sploh ne zanimajo. 

Med spletnimi uporabniki, ki jih informacije o zdravju in zdravilih zelo zanimajo, je 34,63 odstotka moških in 65,37 odstotka žensk.
Največ spletnih uporabnikov, ki jih tovrstne informacije zelo zanimajo, je zaposlenih v podjetjih, sledijo jim upokojenci, zaposleni v javnem sektorju, brezposelni, študentje, samo-zaposleni, dijaki, gospodinje ter osnovnošolci.
 
 
 Slika1: Zanimanje za informacije o zdravju in zdravilih
 
Raziskava MOSS poteka pod okriljem Slovenske oglaševalske zbornice (SOZ), v obdobju 2013/2015 jo izvaja podjetje Gemius Adria.
 

Pristopite k MOSS

Izpolnite prijavnico in se s svojim spletnim mestom udeležite raziskave Merjenja obiskanosti spletnih mest.

Več